Piektdiena, 19.04.24, 12:19
Tiāra -Parkets,Celtniecība
Sākums | Reģistrācija | Ieeja Sveicināti Viesis | RSS
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viss par grīdām » Lakas » Synteko (Piedāvājam lakas ar kurām mēs strādājam)
Synteko
tiaaraDatums: Trešdiena, 04.03.09, 23:57 | Ziņojums # 1
Admin
Grupa: Administratori
Ziņojumu skaits: 39
Reputācija: 0
Statuss: Oflain

SYNTEKO EXTRA
Parketa laka
pusmatēta 1609, pusspīdīga 1610, spīdīga 1611

Parketa lakas "Synteko Extra" ar atšķirīgu spožuma pakāpi ir ūdenī šķīstošas vienkomponenta
apdares lakas ar vieglu smaku, paredzētas koka grīdas apstrādei dzīvojamās un biroja telpās.
Ar "Synteko Extra" lakota grīda ir ļoti izturīga pret nodilumu, skrāpējumiem, saspiedumiem,
bojājumiem un ķīmisko vielu iedarbību, un tāpēc laka ir ideāli piemērota virsmām, kam
nepieciešama sevišķa dilumizturība.
"Synteko Extra" var izmantot uz neapstrādātām un iepriekš apstrādātām virsmām.
Eļļaina un sveķaina koksne (piemēram, tīkkoks) jālako tūlīt pēc slīpēšanas. Ieteicams uz
iepriekš neapstrādātas koksnes pirmo lakas kārtu veidot ar "Synteko Solido Base".
"Synteko Extra" var klāt uz citām parketa lakām, taču to nedrīkst pārklāt ar laku uz
šķīdinātāja bāzes.
"Synteko Extra" NEDRĪKST KLĀT uz baltas krāsas un pasteļkrāsas kodnes.

SYNTEKO PRO - 1625, 1626, 1627

"Synteko Pro" 1602/03 ir vienkomponenta ūdenī šķīstošas poliuretāna akrila lakas, kas nodrošina kvalitatīvu izskatu un augstu izturību. Izmanto parketa un koka grīdas apdarei viesistabās, guļamistabās, virtuvēs, priekšnamos, uz kāpnēm. Var lietot arī neapstrādāta korķa un citu koka izstrādājumu pārklāšanai.

SYNTEKO BEST -1643, 1644, 1645

"Synteko Best" 1643/44/45 ir divkomponentu ūdenī šķīstoša apdares laka ar vieglu smaku, paredzēta stipri ekspluatējamas koka grīdas apstrādei dzīvojamās un biroja telpās. Laka tiek ražota ar trim dažādām spožuma pakāpēm: pusmatēta – 1643, pusspīdīga – 1644 un spīdīga – 1645. Ar "Synteko Best" lakota grīda ir izturīga pret nodilumu, skrāpējumiem, apavu atstātām zīmēm un ķīmisko vielu iedarbību, tāpat tā ir ideāli piemērota vietām, ko raksturo intensīva ekspluatācija. "Synteko Best" var uzklāt gan uz neapstrādātas, gan arī iepriekš apstrādātas virsmas. Eļļaina un sveķaina koksne, piemēram, tāda kā tīkkokam, jālako tūlīt pēc slīpēšanas. Ieteicams uz iepriekš neapstrādātas koksnes veidot pirmo lakas kārtu ar "Synteko Solido Base 1600". "Synteko Best" 1643/44/45 var uzklāt uz citām tā paša tipa lakām, taču to nedrīkst pārklāt ar laku uz šķīdinātāja bāzes. "Synteko Best" 1643/44/45 jāsajauc ar cietinātāju "Synteko Hardener 1648" (sk. tālāk dotos norādījumus par samaisīšanu).

SYNTEKO CLASSIC -1636, 1646

"Synteko" 1636 un 1646 ir ātri žūstošas divkomponentu lakas, kas sacietē skābes iedarbībā, paredzētas koka grīdām iekštelpās. Lakas sastāv no modificētu karbamīdsveķu un alkīdsveķu un šķīdinātāja maisījuma. Lapkoku koksnes un citu koksnes šķirņu grīdas lakošanai dzīvojamās un komercuzņēmumu telpās. Piemērotas visu Eiropā augušu koku sugu koknei. Ķīmiski apstrādāta lapkoku koksnes grīda vai citās zemēs augušu koku koksnes grīda iepriekš jānogruntē ("Synteko Primer 1660").

SYNTEKO FULL-TROWEL WOOD FILLER - 1693, 1694, 1695

"Synteko Full-Trowel Wood Filler" ir tepe, kas nožūstot kļūst līdzīga koksnei. To var zāģēt, slīpēt, griezt, ēvelēt, urbt, kodināt, krāsot un lakot. Labi pielīp pamatvirsmai un ir viegli slīpējama. Izmantošanai dzīvojamās un biroju telpās.

SYNTEKO SEALER - 1601

"Synteko Sealer 1601" ir ūdenī šķīstoša bāzes laka, ko izmanto no vecās lakas kārtas attīrītas parketa un koka grīdas lakošanai. Var izmantot arī neapstrādāta korķa gruntēšanai. Laka ātri žūst un ir viegli slīpējama. Nemaina krāsu uz tādām koksnes šķirnēm, kas satur tanīnu. Produktu var uzklāt uz vairuma koksnes šķirņu, izņemot tā dēvēto stabilizēto dižskābardi un dimanta priedi. Minētās koksnes gadījumā jāizmanto "Synteko Primer 1660" un "Synteko Classic". Eļļainas un sveķainas koksnes šķirnes, piemēram, tīkkoka koksne, jālako uzreiz pēc slīpēšanas. "Synteko Sealer 1601" uzklāšanai jāizmanto špakteļlāpstiņa. Virsmas lakošanu var veikt ar otu, veltnīti vai aplikatoru, izmantojot "Synteko Pro", "Synteko Extra" vai "Synteko Best".

SYNTEKO LUT - 1616

"Synteko Lut 1616" ieteicams izmantot jaunas vai tikko apstrādātas priedes vai egles koksnes grīdas apdarei, veicot iekšējās apdares darbus. Līdzeklis mazina koksnei raksturīgo dzeltēšanu, kas ir saistīta ar tās vecošanu un gaismas iedarbību, tādējādi grīda ilgstoši saglabā savu sākotnējo krāsu. "Synteko Lut 1616" var izmantot arī mēbeļu, durvju, paneļu u.c. izstrādājumu apdarei.

SYNTEKO RETARDER - 1670

"Synteko Retarder" ir līdzeklis, kas paredzēts pievienošanai grīdas lakai "Synteko Classic", lai palēninātu šķīdinātāja iztvaišanu un nodrošinātu nepieciešamo žūšanas laiku arī augstas temperatūras gadījumā. (Atkarībā no darba apstākļiem un/vai tradīcijām daži lakotāji vēlas, lai otrās lakas kārtas žūšana notiktu lēnāk.)

Pievienotie faili: 3454590.jpg (3.2 Kb)
 
Forums » Viss par grīdām » Lakas » Synteko (Piedāvājam lakas ar kurām mēs strādājam)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2024