Trešdiena, 24.04.24, 08:30
Tiāra -Parkets,Celtniecība
Sākums | Reģistrācija | Ieeja Sveicināti Viesis | RSS
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Ēku konstrukcijās izmantojamie materiāli » Keraterm keramikas bloki » Keramikas bloki-Keraterm (Piedāvājam materiālus ar kuriem mēs strādājām)
Keramikas bloki-Keraterm
tiaaraDatums: Pirmdiena, 23.03.09, 23:19 | Ziņojums # 1
Admin
Grupa: Administratori
Ziņojumu skaits: 39
Reputācija: 0
Statuss: Oflain
Keramiskie celtniecības bloki KERATERM paredzēti ēku iekšējo un ārējo sienu būvniecībai. Analogs celtniecības materiāls jau vairākus desmitus gadus ir pazīstams Rietumeiropā. Vairāk kā 40% dzīvojamo māju ir celtas no šī materiāla. AS "Lode" uzsāka KERATERM ražošanu 2001. gadā. KERATERM ir iemantojis gan arhitektu un būvinženieru, gan celtnieku atzinību, par ko liecina arvien jauni būvobjekti, kuros izmantots KERATERM, kā arī strauji pieaugošie pārdošanas apjomi.

KERATERM priekšrocības:
Izturība. Spiedes stiprība 12 Mpa ļauj materiālu izmantot arī daudzstāvu dzīvojamo māju būvniecībā Skaņas izolācija. Bišu kārēm līdzīgā bloku struktūra lieliski absorbē skaņas izplatīšanos. Tādēļ KERATERM ir populāri ne tikai dzīvojamo namu, bet arī sabiedrisko ēku būvniecībā (piemēram, ja vienā ēkā iecerēta gan boulinga halle, gan kinoteātris).
Siltumvadītspēja. Mājas no KERATERM uztur siltumu. Pateicoties materiāla struktūrai , temperatūras svārsības telpās ir niecīgas. Tas ļauj taupīt energoresursus un samazināt ekspluatācijas izmaksas.

Ugunsdrošība:
KERATERM līdzīgi kā citi keramikas izstrādājumi ir ugunsdroši un spēj izturēt ļoti augstas temperatūras bez redzamas deformācijas.

Gaisa caurlaidība:
Sienas no KERATERM elpo un ir sausas. Keramikas kapilaritāte nodrošina telpas mitruma transportu siltuma un mitruma gradienta virzienā no telpas iekšpusi uz āru.

[b]Dabīgus:[/b]
KERATERM ir 100% dabīgs materiāls. Tā ražošanā izmanto Latvijas mālu un tikai dabīgas piedevas (ūdens, zāģu skaidas).

Ekonomija:
Saskaņā ar Latvijas būvnormatīvu prasībām sienām no KERATERM 44 nav nepieciešams papildu siltumizolācijas slānis.
Savukārt vertikālā sazobe ļauj ekonomēt uz javas rēķina, jo vertikālajās šuvēs tā nav jāpilda.

Pievienotie faili: 8503314.jpg (5.2 Kb)
 
Forums » Ēku konstrukcijās izmantojamie materiāli » Keraterm keramikas bloki » Keramikas bloki-Keraterm (Piedāvājam materiālus ar kuriem mēs strādājām)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2024