Piektdiena, 19.04.24, 17:40
Tiāra -Parkets,Celtniecība
Sākums | Reģistrācija | Ieeja Sveicināti Viesis | RSS
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Feco » Kapēc feco? » Feco. Viena sistēma un daudz priekšrocību
Feco. Viena sistēma un daudz priekšrocību
tiaaraDatums: Svētdiena, 08.03.09, 18:48 | Ziņojums # 1
Admin
Grupa: Administratori
Ziņojumu skaits: 39
Reputācija: 0
Statuss: Oflain
Feco starpsienu sistēma dod Jums iespēju izšķirties. Tā ir pareizā izvēle salīdzinājumā ar citām vieglajām starpsienu sistēmām.
Ātra būvēšana.Ātra pārbūve
Izbūvējot iekštelpas parasti aiziet ilgs laiks. Izmantojot feco – starpsienu sistēmu, šo laiku ir iespējams būtiski samazināt. Jaunbūvē telpas var izmantot ātrāk. Mainot sienas gatavos birojos, paiet mazāks laiks un telpas ir ātrāk izmantojamas. Papildus tam, ar feco Jums būs viens sadarbības partneris visām nepieciešamajām komponentēm.
Viegla iebūve Kompleksā sistēma
Kad jumta konstrukcija ir gatava un grīda ir ielikta, tad kā pēdējais pasākums tiek iemontēta starpsienu sistēma. Uzreiz pēc iebūves beigām telpas ir gatavas lietošanai. feco - starpsienu sistēma ir kompleksa visu sevī ietveroša sistēma. Ar visām komponentēm, kas tajā ietilpst:
• slēgtas sienas
• dažādi stiklojuma veidi un izmēri un izkārtojumi;
• durvis;
• piekaramie objekti;
• apdares.
Kā visu sevī ietveroša sistēma feco - starpsienas ir sevi pierādījušas gan materiāla, gan dizaina ziņā, telpu iekšējā izbūvē un labi tajās integrējas.
Vienmēr elastīgas
Funkcionalitāte nosaka telpu. Nevis otrādi. Ar feco starpsienu sistēmu Jūs jebkurā laikā varat piemērot savas telpas jaunajām prasībām. Bez materiāla zudumiem. Bez jaunu grīdu pārklājuma un jaunas griestu konstrukcijas.
Bez liekiem netīrumiem un trokšņa.
Elastīgas no paša sākuma Daudz izmēru, daudz rastru
Ja arī pēc būvniecības sākuma fāzes ir nepieciešamas sākotnējā plānojuma nelielas pārmaiņas, ja mēbelējums nosaka īslaicīgu durvju un logu pārvietojumu, tad ir iespējams spontāni reaģēt un variēt. Ar feco rastru sistēmu- tā nav problēma. feco starpsienu sistēma piemērojas Jūsu telpai. Nevis otrādi. Pat, ja ir jau zināms sienas dalījums, tad feco var turpināt šo dalījumu vai radīt jaunu. Sienas augstums līdz 5,0m. Standarta platums 103 mm.
Neliels svars Augsta statika
feco starpsienu sistēma izceļas ar sevišķi vieglu būvniecības veidu. Līdz ar to pārseguma laidumi var būt lielāki.
Atkarībā no skaņas izolācijas feco starp sienas sver tika no 27 līdz 60 kg/m2. feco starpsienas izpilda visas DIN 4103 prasības. Tās ir vieglas starpsienas, iedalītas saskaņā ar iebūvēs zonām 1 un 2.
Bez tam feco starpsienu sistēma atļauj iekārt tāfeles un plauktus sienas dalījumu šuvju starpās.
Optimāla skaņas izolācija Viegli ievietojamas instalācijas
Standarta sienas 103 mm biezumā feco starpsienu sistēmai sasniedz skaņu izolāciju līdz Rwp=47 dB. Sevišķos izpildījumos tiek sasniegts rādītājs pat līdz Rwp= 52 dB. Vēl lielāki rādītāji ir iespējami tikai ar lielākiem sienas biezumiem.
Augstā skaņas izolācija un teicamā stabilitāte ir sasniegta pateicoties īpašajai starpsienu uzbūves konstrukcijai ar patentētētajiem klipšveida stiprinājumiem.
Praksē šī konstrukcija sevi ir pierādījusi jau desmitiem gadu. feco starpsienās bez problēmām var ievietot gan sanitārās, gan elektroinstalācijas. Vēlākai apkopei tās ir ērti pieejamas. Jo sienu plātnes ir demontējamas.
Būvpielaides tiek izlidzinātas
Pat būvpielaides +/- 20 mm ar feco starpsienu sistēmu ir viegli izlīdzināmas, jo savienojumi ir teleskopiski, tātad pielāgojami.
Ugunsdroša Ēkas kustību uztveršana
feco starpsienu sistēma uzrāda ugunsizturības klasi F30AB jeb EI30. Sistēmas stikla vitrīnām ir atļauts G30, jeb E30 un F30 jeb EI30, durvis RS, jeb dūmu drošas un T30, jeb EI30. Prasības saskaņā ar DIN 4102. Sienu plātnes atbilst materiālu klasei B2- normāli uzliesmo, bet nesošie elementi, kā arī izolējošie materiāli atbilst materiālu klasei A – neuzliesmo. Tādēļ feco sienas izmanto rezerves izejās. Būvsavienojumos feco starpsienu sistēma teleskopiski uzņem iespējamās ēkas kustības. Sienas dalījums atsevišķos elementos ļauj sistēmas ietvaros uztvert šīs kustības, tādēļ ir izslēgtas plaisas un konstrukciju samešanās.
Daudzveidīga arhitektūra Ciets apvalks
feco kompleksā sistēma rada daudzveidīgu iekšējo telpu izbūvi ar
• dažādiem sienu dalījumiem;
• neskaitāmiem virsmas materiāliem, struktūru un krāsām;
• durvīm, stikla vitrīnām dažādos lielumos un izpildījumos;
• dažādi cokolelementi, šuves, savienojumi;
kombinēšanas iespējas, apdare. Bieži izmantotā 18 mm skaidu plāksne neskan un rada cietas sienas sajūtu.
Daudzveidīgas virsmas Viegli kopjamas
feco starpsienu sistēma integrējas pastāvošā arhitektūrā ar virsmas īpašību izvēli:
• ar melamina pārklājumu, daudzās krāsās;
• gluda, strukturēta, matēta vai nolakota;
• ar koka nažfinierējumu jebkurā apstrādē Arī ja feco starpsienas vairākkārt maina, tām praktiski nav vajadzīga apkope. Apkopes biežums ir atkarīga no virsmas īpašībām, taču tā ir minimāla.
Higiēna un bioloģija Izcilas ekonomiskas ipašības
Izmantojot attiecīgus virsmas materiālus un izvēloties starp dažādām sienu plātnēm, ir iespējams individuāli veidot telpu saskaņā ar higiēnas un būvbioloģiskām prasībām. Jau īsie montāžas un pārbūves laiki vien parāda feco starpsienu sistēmas ekonomiskumu. feco starpsienas ierīko kā pēdējo būvelementu, kad griesti un grīda ir jau gatavi.
Bez tam: pārvietojamās feco starpsienas neskaitās būvkonstrukcijas un tāpēc tām nav vajadzīgas būvatļaujas.

Materiāli ņemti no: http://www.feco.lv

.

 
Forums » Feco » Kapēc feco? » Feco. Viena sistēma un daudz priekšrocību
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2024